Ce este mai exact un cort?

★★★★☆

Corturile exista de mult timp, ele dateaza de la populatii foarte vechi, bastinasi si aborigeni, dar, desigur, nu sunt aceleasi corturi pe care le gasim astazi.

Cortul este un adapost pe care il folosim in spatii deschise sau naturale, iar structura sa este alcatuita din tesaturi sau textile care sunt de obicei realizate din diferite materiale, cum ar fi cele sintetice, precum si din diferite cuie si tije care formeaza scheletul sau, care, impreuna cu tesaturile mentionate mai sus, dau forma unei mici colibe.

Magazin

Acestea nu sunt altceva decat acel loc in care puteti petrece noaptea fara a depinde de un loc de cazare, in plus, ele ofera protectie impotriva elementelor naturii, ca fiind in aer liber, nu numai ca am putea intalni lucruri precum ploaia sau vantul puternic, dar si animale care ar putea sta la panda.

De obicei, acestea vin in diferite dimensiuni, in functie de utilizarile si activitatile pentru care le veti folosi. Exista corturi de familie, corturi de dimensiuni medii si corturi de o singura folosinta, in functie de nevoile dumneavoastra si ale grupului dumneavoastra de camping.

Magazin

Tipuri de corturi in functie de utilizarea lor

Corturile sunt folosite in intreaga lume. Fie in situatii de urgenta, fie in excursii cu cortul sau de catre excursionisti, este esential sa cunoasteti diferitele tipuri inainte de a alege unul, deoarece acest lucru va asigura ca alegerea dvs. corespunde nevoilor dvs.

Corturi traditionale

Acestea sunt caracterizate de un design clasic, pastrat de la corturile folosite de nativii americani, mongoli sau chiar de nomazii tibetani din munti.

Corturi militare

Daca sunteti un fan al documentarelor sau al filmelor despre diferitele razboaie care au avut loc in lume, veti sti ca exista corturi construite special pentru uz militar. Aceste corturi se caracterizeaza prin tesaturi de camuflaj, precum si prin spatii mari in interiorul corturilor pentru a gazdui un numar mai mare de persoane.

Accepti cookies? Citeste mai mult