Gantere De 20 Kg

★★★★☆

Ai nevoie de gantere de 20 kg? Vrem sa va oferim cea mai buna atentie si ca dovada avem aceasta lista super actualizata cu cele mai bune produse din toata Romania. Va asiguram ca nu veti gasi un site mai complet pentru a va face achizitia.

Cel mai bun TOP 5

👉 Vezi pe toate 👈

Ce face în mod precis gantere de 20 kg?

Gantere de 20 kg poate face multe lucruri. Ele vă pot ajuta să vă tonifiați corpul, să vă îmbunătățiți energia și să vă ajute să creșteți. În plus, te pot ajuta să devii mai puternic în sală sau chiar mai flexibil în rutinele tale de antrenament. Aici sunt cateva exemple:

Ele te pot ajuta să fii mai flexibil.

Ele te pot ajuta să devii mai funcțional. O bucată de 30 de lire sterline vă poate ajuta să deveniți puțin mai versatil, pur și simplu prin creșterea opțiunilor de exerciții. De exemplu, haltera de 20 kg te poate ajuta să devii mai puternic în genuflexiuni, deadlift și chiar în presa de bancă.

La ce ar trebui să mă uit când iau gantere de 20 kg?

Când căutați un set de comandă, există câteva lucruri de care trebuie să aveți în vedere.

Greutatea ganterelor ar trebui să fie adecvată pentru grupa musculară specială pentru care sunt destinate. De exemplu, dacă greutățile pentru mâini sunt pentru ridicarea greutăților, acestea ar trebui să fie de aproximativ 1,5 până la 2 ori greutatea corporală individuală. În plus, diametrul ganterei trebuie să fie potrivit pentru grupa musculară pentru care este destinată. De exemplu, un tip de halterofil de la Washington Express ar avea nevoie de o dimensiune de 3,25 inci pentru o colecție.

O altă preocupare este marca. Unele mărci sunt mai bune decât alte persoane. De exemplu, destul de multe mărci sunt cunoscute a fi de înaltă calitate, în timp ce altele, în general, nu sunt. Este important să evaluați mărcile pentru a vedea care este cea mai potrivită pentru persoana dumneavoastra.

În cele din urmă, este important să vă asigurați că greutățile mâinilor sunt în stare bună. De exemplu, dacă au fost folosite ganterele, acestea trebuie curățate și unse cu ulei. În plus, modelele de kettlebell și plăci trebuie să fie curate și fără coroziune.

Merită gantere de 20 kg pretul?

Există multe dezbateri cu privire la avantajele și dezavantajele cumpărării scumpe. Unii oameni jură pe beneficiile uriașe, cum ar fi durabilitatea și puterea sporite, deși unii nu sunt atât de siguri. În cele din urmă, aceasta este o preferință personalizată.

Pentru oricine caută să cumpere o pereche scumpă, beneficiile merită luate în considerare mai întâi. Cu toate acestea, pentru oricine este doar entuziasmat de utilizarea greutăților de mână pentru instrucțiuni standard de forță și putere, atunci cheltuiala poate merita.

Iată o privire asupra unora dintre principalele beneficii de a fi scump:

Forță și putere sporite.

Cele mai importante beneficii asociate achiziției la prețuri mari sunt rezistența și puterea sporite. Folosind greutăți mai mari ale mâinilor, poți transforma performanța generală a vieții tale. Pur și simplu pentru că greutățile mai mari ale mâinii pot face clic pe mai multă greutate și pot provoca mai multă oboseală musculară.

Acest lucru înseamnă că puteți ridica greutăți mai mari, puteți pune excesul de grăsime și puteți face alte exerciții fizice de antrenament de forță, cu o forță sporită și chiar cu putere.

De asemenea, ganterele mai grele tind să reziste mai mult, așa că puteți folosi mai multă greutate pentru perioade mai lungi de timp. Acest lucru este foarte important pentru că înseamnă că poți obține și mai mult din rutinele tale.

Mai ieftin nu este la fel de bun pe cât de scump.

Cheltuiala nu va fi singurul element de luat în considerare atunci când cumpărați o pereche de gantere.

Asigurați-vă că ganterele pe care le cumpărați sunt în general de cea mai înaltă calitate și au fost testate pentru a vă asigura că sunt sigure și eficiente.

Dacă vă gândiți să folosiți ganterele doar pentru forța standard, pe lângă antrenamentul cu putere, atunci prețul poate merita. Cu toate acestea, în cazul în care doriți să cumpărați o pereche scumpă, costul nu este singurul factor de luat în considerare. Calitatea este, de asemenea, importantă atunci când achiziționați un set de gantere.

Cum utilizăm gantere de 20 kg în activitățile de zi cu zi?

Sunt o modalitate excelentă de a le folosi în viața de zi cu zi. Ar trebui să le folosiți pentru a vă îmbunătăți în continuare fitnessul și sănătatea generală. Iată câteva ilustrații:

Le puteți folosi pentru a vă ajuta să vă dezvoltați picioarele și părțile laterale.

Le puteți folosi pentru a vă îmbunătăți trunchiul și antebrațele.

Le poți folosi pentru a-ți îmbunătăți rezistența.

Le puteți folosi pentru a vă îmbunătăți puterea și energia electrică.

Le puteți folosi pentru a vă îmbunătăți echilibrul și dexteritatea.

Le puteți folosi pentru a vă îmbunătăți starea de fitness și sănătatea generală.

Greutățile pentru mâini sunt o modalitate excelentă de a-ți tonifica și chiar de a sculpta sistemul. Acestea pot fi folosite într-o varietate de utilizări, cum ar fi creșterea forței și mărimii mușchilor, îmbunătățirea vitezei și chiar a eficienței în cadrul exercițiilor și îmbunătățirea fitness-ului general. De asemenea, vă puteți sculpta și dezvolta cu ușurință corpul și obține o mulțime de rezultate grozave.

O ganteră de 20 kg este de fapt o greutate foarte flexibilă pentru orice sală. Este perfect pentru a obține multă masă musculară și durabilitate. În plus, este un instrument excelent pentru a dezvolta o coordonare mai bună. Cu un set gantere de 20 kg, puteți cu ușurință DEADLIFT și împinge în sus.

Avem pentru tine

Accepti cookies? Citeste mai mult